2013-02-06 07:55:14• hírek • Blikk.hu

Fülig szerelmes Onyutha Judit

Újra boldog Onyutha Judit. A Blikk úgy tudja, az egykori televíziós időjós új párja egy jóképű negyvenes férfi. Mindez azért nagy szó, mivel a televízióst egy évvel ezelőtt otthagyta a férje egy másik nőért. Judit padlóra került, hiszen éppen akkor minden rosszul alakult az életében.

Nem sokkal azelőtt vált meg tőle anyacsatornája, a TV2, vissza kellett mennie némettanárnak. Ebben az amúgy is nehéz helyzetben még gyermekei apja is cserbenhagyta. Nem csoda, hogy akkoriban olyan kijelentéseket tett, hogy kiábrándult az erősebbik nemből, egyelőre nincs helye az életében férfinak. Mostanra - úgy tűnik - megváltozott a véleménye, hiszen újra gyakran mutatkozik egy férfi oldalán.

- Óriási a szerelem, többen is látták őket, amint forró csókban forrnak össze, lerí róluk a boldogság, le sem tagadhatnák, hogy megőrülnek egymásért - beszélt Judit új szerelméről a Blikknek egy közeli ismerőse. Információink szerint már a barátaiknak is bemutatták egymást, ami azt jelzi, nemcsak futó románc az övék, hanem valódi kapcsolat.

Az ismerős azt is elárulta, Judit időközben hivatalosan is elvált gyermekei, Panni és Marci édesapjától, Dobos Lászlótól. Az elszakadás nem ment könnyen, a megbeszélések rendszerint hangos vitába torkolltak, de ez a fejezet már lezárult.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: